Sangat Mengejvtkan, Akhirnya Raysha Rizrose Buat Pended4han Tentang Hubungan Dengan Kakaknya Nelydia Dan Uqasha Senrose

Adik beradik ini merupakan artis paling cantik di Malaysia. Mereka ialah Uqasha Senrose, Nelydia Senrose dan Raysha Riazrose.

Ketiga-tiga mereka ini merupakan nama yang amat besar dan begitu popular di dalam industri seni.

Umum mengetahui, hubungan mereka bertiga ini ialah sebagai ‘adik beradik t1ri. namun ramai yang tidak mengetahui status hubungan sebenarnya.

Ini pendedah4n dari Raysha Rizrosez tentang status pertalian hubungan dar4h antara dirinya dengan Nelydia dan Uqasha Senrose.

“Kami adik beradik seibu, tetapi berlainan bapa. Maka kami dikira adik-beradik ya, bukan adik-beradik tiri”

“Memang saya akui ramai yang silap dan keliru perihal ini. Uqasha dan Nelydia adalah anak hasil perkahwinan pertama mama dengan suami terdahulu”

“Selepas berpisah, mama menikah dengan ayah dan hasil perkahwinan ini mereka dikurniakan empat orang anak termasuklah saya”

“Walau berlainan bapa, namun kami lebih selesa jika umum tahu yang kami adik- beradik, tiada istilah lain bapa dalam hidup kami tujuh adik- beradik (empat perempuan dan tiga lelaki)”

Hubungan dengan kakak

“Hubungan kami sangat rapat memandangkan kami membesar bersama yakni di bawah jagaan mama. Sejak dilahirkan memang saya sudah tingggal di bawah satu bumbung dengan kakak”

“Celik-celik mata dah nampak kakak- kakak saya. Jadi tiada isu kenapa hubungan kami tidak mesra”

“Sudah tentu tidak timbul rasa iri atau dengki dengan kejayaan mereka. Kalau kakak berjaya, itu sudah rezekinya. Malah sebaik-baiknya kami menyokong antara satu sama lain”

“Hubungan kami sangat rapat. Dialah kakak, dialah BFF dan dialah juga musvh. Kalau di rumah misalnya, kami tidur sama-sama, kongsi baju dan aksesori. Jadi sesi berebut barang sudah acapkali terjadi. Maklumlah sejak dari kecil membesar bersama mereka”

“Memang ada kalanya saya naik menyamp4h tetapi dah kena hadap hari-hari, nak buat macam mana, Kalau kak Sha dan kak Nely tak ada di rumah pun tak best juga”

“Ya, hubungan saya dengan kedua- duanya memang rapat, cuma saya rasa lebih manja dengan kak Sha, maklumlah dia paling senior antara kami”

“Kak Nely pula selalu merasakan yang dirinya adik walhal saya lebih muda. Jika kami berg4duh selalunya kak Sha yang bertindak sebagai orang tengah untuk meleraikan pergadvhan”

Sekarang jelaslah hubungan mereka bertiga. Mereka adik beradik dan telah dijaga ibunya sejak kecil bersama.

Apa Kata Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Sumber: IG raysha, youtube