Sarah Hildebrand B3nci Ramai Acah AIim Masa Ramadan, Minta Jangan Bvsybody, F**k Off

Sedia maklum, sejak selebriti Sarah Hildebrand menukar imejnya kepada penampilan baru tanpa hijab, beliau telah mendapat perhatian ramai.

Bukan saja dikecam kerana tidak lagi bertudung, netizen turut meninggalkan komen-komen negatif selepas dirinya memuat naik gambar yang didakwa agak menjolok mata.

Instagram Suami Kena ‘Serang’, Sarah Hildebrand Minta Netizen Berhenti Masuk Campur Isu Tak Bertudung | Gempak

Kembali menjadi bualan warganet, baru-baru ini Sarah ada memuat naik Instagram Story memperlihatkan dirinya sedang marah-marah.

Orang sekarang gelar ‘meroyan’ apabila Sarah dilihat marah sambil mencarut-carut.

Menerusi rakaman Sarah berasa sangat benci dan menyampah dengan Muslim yang tiba-tiba berpusu-pusu nak buat segala kebaikan di bulan Ramadan.

Katanya lagi, “Awak tahu apa yang lucu, di bulan Ramadan semua nak jadi Muslim yang terbaik. NO!” katanya.

Tambahnya janganlah di bulan Ramadan sahaja nak jadi alim dan warak!

“F**k you! Dan kalau awak attack orang lain, f**k you too! Leave people alone, let them do watever fuck they want. Just f**k off”

Saya Dituduh Menghisap Kemaluan Pengurus…” – Sarah Hildebrand Buka Balik Punca Putus Cinta, Dakwa Diri Dihina, Dibuli & Dicurangi! | Gempak

Sarah juga menyeru yang nak buat kebaikan buat sahajalah, tak payahlah peduli orang lain.

“Jangan jadi busybody, because it is f**king annoying, f**king irritating!”

Tak pastilah pula kan kenapa Sarah marah-marah begitu. Mungkin ramai pula ustaz ustazah serang dia masa bulan Ramadan?

Apa pun, semoga Sarah dapat ketenangan hati di bulan Ramadan ini ya.

Antara komen2 netizen,

Ada siapa kesah ke pasal dia, tak kan…. Dia jer yg menggelabah, sekali aku hempuk nyawa nko, menggelupor nyawa nko!

Dulu pun dia pernah marah neelofa sbb buat launching tudung kat zouk. Skrg dia pulak panas org tegur dia. Dunia akhir zaman, takut.

dia ni obviously depressi.kalau xkawal nanti keluarlah sakit anxiety,bipolar etc.

Acah acah alim tak penting.. yg penting.. Dengarkanlah Di sepanjang malam, aku berdoa Bersujud dan lalu aku meminta Semoga kita bersama…

Dah xde seri bila bukak tudung.. dulu bertudung cantik dia ni, Sayangnya.

At least org dah tego ko dah lepas tanggungjawab amar makruf nahi mungkar..ko tu penah tak mikir perangai ko tu mengundang bala yg org lain tak memasal pon boleh kene..manusia camni patut dihanyut dek banjir

Yeah2… Dorg tegur sbb nk lepaskan diri mse akhirat nti… Tgungjwb sorg muslim ke atas muslim yg lain… Di pak off plak, kang kua meme msuk kubur sendiri kang sentap… Wkwkwkw

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih Banyak!

Sumber: BN/Rj