Sebagai 0rang lslam Gurauan Sakinah Mengvndang K3caman Dari Warganet Kerana Cuba Tiru Vide0 Kepit2 Barang Guna Dada

Video-video random di media sosial kadangkala membuatkan kita berasa terhibur sendiri lebih-lebih lagi jika perkongsian tersebut ada kena mengena dengan kehidupan kita.

Namun, tak semua video yang dilihat kelakar itu sesuai untuk dijadikan bahan gelak ketawa dan ditunjukkan semula kepada orang lain kerana boleh jadi ia dirasakan menyentuh sensitiviti sesetangah pihak.

Nak tunjuk saiz sapa lagi hebat ke?

Hal ini samalah seperti perkongsian pelakon kontroversi, Sharifah Sakinah apabila memuat naik semula video beberapa wanita cuba mengepit bekas peralatan rumah dengan payudara masing-masing untuk menunjukkan ‘kehebatan’ saiz yang mereka miliki.

Dia boleh tiru pulak

Apa yang membuatkan gurauan Sakinah mendapat pelbagai respon dari netizen ada tindakannya yang meniru aksi tersebut namun tidak berhasil.

Dia telah cuba mengepit cawan yang ingin digunakan sewaktu memberus gigi namun tidak berjaya sebelum melempar cawan terbabit.

Ada yang rasa malu

Perkongsian yang dibuat oleh pelakon itu mendapat pelbagai respon daripada netizen. Walaupun ada yang mendakwa dia seakan memalukan kaum wanita, namun kebanyakannya daripada pengikutnya di Instagram terhibur engan lawak tersebut.

Menurut mereka, saiz payudara masyarakat Asia memang kecil dan tidak sama seperti saiz wanita-wanita barat seperti yang ditunjukkan di dalam video terbabit.

Ada yang suruh tambah silikon

Ramai wanita terhibur

Respect sis walaupun tak besar tetap ori

Asia punya saiz, yang pentin natural

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Like Page Kami Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Sumber: Ig Sharifah Sakinah