SeIepas Kontr0versi Meng4sari Pak Guard, Kini Sharnaaz Ahmad DiIihat Semakin Mesra Dengan Siti SaIeha, Ramai Netiz3n Bersvara

Menerusi satu perkongsian yang dikongsikan di laman Tiktok mendapat perhatian ramai apabila rancangan yang ditayangkan di televisyen. Aksi Sharnaaz dan Siti Saleha di rancangan tersebut mendapat bualan ramai apabila mereka saling memuji sehingga menyebabkan netizen mula untuk dekatkan mereka di sosial media.

Sharnaaz Ahmad yang kini seorang duda dan Siti Saleha yang dikatakan baru bercer4i awal tahun itu kini masih bujang dan hal tersebut membuatkan netizen mendoakan agar mereka berjodoh.

Melalui klip tersebut, para artis pada ketika itu berpakaian tradisional dan perbualan Sharnaaz dan Siti Saleha mendapat perhatian ramai sehingga mereka dikatakan terlalu ‘sweet’ ketika berbicara sebegitu.

Dandanan Siti Saleha pada malam itu sungguh cantik dan menarik dan membuatkan Sharnaaz menanyakan pelakon wanita itu dengan soalan tempoh persiapan yang diambil untuk Siti Saleha kelihatan begitu anggun sekali.

Soalan tersebut dibalas Siti Saleha dengan menyatakan bahawa Sharnaaz juga sangat tampan sekali pada malam tersebut.

Rakaman penuh boleh ditonton di:

Pelbagai komen diberikan seperti:

029383839293838:Ok la tu janda dan duda HAHAHA

Syarqawi Syarqawi:sharnaaz and Sally nama s memang sepadan haha

Bang Pah:srs ah bila dia janda dok

MohdSharib:maka dengan itu, netizen akan shipkan mereka berdua.

Puterimisteri:sepadan kan depa dua..dua2 single on je lah Sharnaaz ni family man kot..tgk dia jaga anak dia lagumana

moonseptmbr:tp dia tak sesuai jd pngacara ,tak ksh la aku dia handsome ke tak

Perbualan manis mereka masih diingati oleh para netizen dan hal ini membuatkan para peminat mendoakan yang baik baik buat mereka dan semoga mereka berjodoh dan masih dapat berkarya buat para peminat mereka di waktu yag akan datang.

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Sumber: sinetronmalaya/achikdia.com