SeIepas Syamsul Yusof ToIak Untuk C3rai, Puteri Sarah Akvi MenyesaI Tak R4kam Vide0 Ketika Bincang Temp0h Hari

Pelakon sensasi, Puteri Sarah Liyana mengakui menyesal kerana tidak merakam perbualan dengan suaminya Syamsul Yusof ketika mereka bertemu untuk berbincang mengenai konflik rumah tangga pada 9 April lalu.

Menerusi satu perkongsian di InstaStory, pelakon berusia 38 tahun itu pada mulanya memberi cadangan kepada Syamsul yang juga pengarah popular agar merakam perbincangan tersebut untuk mengelakkan sebarang kekeliruan di masa akan datang.

Walau bagaimanapun, Syamsul dilihat menolak cadangan dikemukakan oleh isteri pertamanya itu sebaliknya memilih secara bertulis sewaktu perbincangan dan perjanjian mereka berdua.

“Menyesal tak rakam video masa perbincangan malam tu. Saya patut tahu kaki pusing cerita. Takpelah. Bulan ramadan, Allah ada untuk jaga saya dan anak-anak. Selamat berbuka semua,” tulisnya.

Perkongsian tersebut memaparkan tangkap layar perbualan Whatsapp antara dia bersama pengarah filem Mat Kilau itu, beberapa jam sebelum mereka bersua muka selepas sekian lama tidak bertemu.

Dalam perbualan itu, Syamsul meluahkan rasa syukur apabila akhirnya dapat duduk berbincang dengan Puteri Sarah bagi menyelesaikan kemelut hubungan mereka.

“Alhmdulillah kita duduk sama-sama berbincang. Record apa pun tak perlu, semua tulis atas kertas sama-sama tengok,” itu antara perbualan Syamsul.

Sehari selepas bertemu, pasangan itu sepakat untuk membubarkan perkahwinan mereka ketika melalui prosiding kedua laporan Jawatankuasa Pendamai (JKP) di Mahkamah Rendah Syariah Wilayah Persekutuan.

Namun pada 18 April lalu, Syamsul tidak jadi melafazkan cerai disebabkan beberapa perubahan terma dan syarat perjanjian asal yang didakwa telah dipinda oleh Puteri Sarah.

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Like Page Kami Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Kredit: ig Puteri Sarah/achikdia.com