Sempena Hari Lahir 4rwah Suaminya Ashraf Sinclair, BCL Tiba2 Kongsi Foto PeIuk 4nak

Pemergian Ashraf Sinclair secara mengejvt sewaktu dalam tidur pada Februari 2020 sememangnya mengejutkan industri seni Malaysia dan Indonesia.

Mana tidaknya, dia dan isteri, Bunga Citra Lestari (BCL) dilihat sebagai loving couplesehingga mavt yang memisahkan mereka. Sudah tentu ia sesuatu yang sangat pedih untuk diterima oleh penyanyi tersebut serta anak mereka Noah.

Bersempena dengan hari lahir Ashraf pada 18 September, BCL telah memuat naik gambar allahyarham suaminya yang sedang memeluk anak tunggal mereka dengan menyertakan kapsyen menyentuh hati.

Dalam perkongsian tersebut, pelantun lagu Wanita Terbahagia itu telah mengucapkan selamat hari lahir serta mengatakan yang mereka amat merindui dan sentiasa menyayangi suaminya itu.

Perkongsian berkenaan telah menerima komen-komen daripada rakan artis baik dari Malaysia mahupun Indonesia.

Mereka telah menitipkan kata-kata semangat buat BCL dan Noah serta terus mendoakan agar allahyarham Ashraf ditempatkan dalam kalangan orang-orang beriman.

Terdahulu, Ashraf Sinclair telah dikhabarkan menggal dunia pada 18 Februari 2020 sewaktu dalam tidur. Difahamkan punca kemtiannya adalah disebabkan serangan jantvng.

Lebih menyedihkan lagi, pasangan tersebut baru sahaja beberapa hari pulang dari Amerika Syarikat bagi menghabiskan cuti bersama.

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Sumber: IG BCL/achikdia.com