Sera Bawa Diri BaIik Sabah Dengan Anak SeIepas Kant0i TuIar Shvk Sakan Datlng

Kisah kemelvt rumah tangga yang melibatkan pelawak terkenal ShvkSahar dan juga isteri Rossalennah Natassyiah Asshaferah masih belum lagi sepenuhnya selesai. Malah wanita tersebut kini lebih senang mengambil pendekatan untuk berdiam diri sahaja sambil menguruskan anak-anak serta perniagannya.

Buat wanita itu, selamat berbahagia atas derlta orang lain. Semalam kec0h pula di TlkT0k, seorang individu sempat merakam kelib4t bekas pengacara ‘I Can See Your Voice Malaysia’ itu sakan keluar bergandingan dengan seorang wanita yang did4kwa menjadi orang ketiga dalam rumah tangganya sebelum ini.

Video yang sudah ditonton lebih sejuta orang tersebut itu turut mendapat komen daripada Rossa dengan ucapan selamat berbahagia. Aimi Ain masih ada mama…Mama akan berusaha cari nafkah buat kamu berdua.

Terbaru menerusi update lain di TlkT0k, Rossa dilihat seperti telah membawa diri pulang ke Sabah dengan hanya membawa anak-anak bersama. Dengan kapsyen yang cukup sayv, wanita meluahkan rasa tekad akan berusaha sebaik mungkin mencari nfkah sendiri supaya dapat teruskan kehidupan bersama 2 orang cahaya mata kesayangannya itu.

Kesiannya tengok muka anak-anak…Sc4ndaI dilayan, isteri dibiar. Menjeng4h ke ruangan komen, rata-rata netlzen cukup sedlh melihat nasib keluarga itu kini.

Disaat anak-anak masih sedang dalam fasa membesar, namun tiada kehadiran seorang ayah di sisi bersama-sama seperti dulu. Dalam pada itu, ramai juga berkesempatan memberikan semangat untuk Serra meneruskan kehidupannya.

“Balik sabah dah keslan depa..”

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jgn Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih

Sumber: Klsahdunla