SeteIah Ditudvh, Akhirnya Azra Diera MuIa Bersvara, Saya Takkan Layan Dan Bantu Azri Iskandar Kalau Saya Sc4mmer

Penulis skrip, komposer dan novelis, Azra Diera Abdul Hamid hangat menjadi bualan warganet apabila did4kwa tidak wujud dan hanya mahu menlpu pelakon Azri Iskandar sahaja.

Terbaru, wanita berusia 42 tahun itu tampil mengulas d4kwaan tersebut dan mengatakan dirinya bukanlah seorang sc4mmer seperti yang dianggap boleh banyak pihak.

Menurut laporan Getaran, Azra tidak mahu mengambil peduli sekiranya ramai mempersoalkan wajah tiada di platform digital atau namanya tidak dikenali oleh pihak produksi sekalipun.

Jelas Azra, nama tersebut hanyalah sekadar nama samaran yang digunakan olehnya.

“Mereka nak anggap apa-apa pun, terpulanglah. Saya tak perlu nak munculkan diri atas desakan atau paks4an orang lain. Saya bukanlah buat jen4yah pun,” jelas Azra.

Tambah Azra, cukuplah hanya Azri sahaja mengetahui betapa sayangnya dia dan bukannya dengan bantuan orang lain membuat penilaian mengenai hubungan mereka.

“Azri dah jumpa saya dan dia tahu sejauh mana saya sayangkan dia. Saya juga tidak memerlukan orang lain untuk menilai hubungan kami”

“Perlukah orang yang sudah tiada kena-mengena dengan hidup Azri g4nggu hidupnya? Prlvasi atau kehidupan peribadi?”

“Kenapa perlu nak tunjukkan rasa insecure? Masih ada hati nak bersama lagikah?” kata Azra.

Mengulas lanjut d4kwaan liar tersebut, Azra memberitahu Azri bukanlah m4ngsa yang sesuai sekiranya dia mahu ‘sc4m’ lelaki itu kerana dia sedia maklum akan situasi semasa pelakon itu.

“Kalau saya sc4mmer, Azri bukanlah orangnya (m4ngsa). Azri tengah sus4h sekarang dan saya yang tolong dia”

“Sc4mmer takkan cari orang yang ada masaIah,” terang Azra apabila ditanya oleh Getaran.

Azra suka tengok perubahan Azri

Selain itu, Azra meluahka kegembiraan melihat perubahan pada diri Azri sejak pelakon itu berkenalan dengan dirinya.

“Saya gembira tengok perubahan dia. Dulu saya kenal dia sebagai seorang lelaki yang penuh dengan rasa tertek4n dan bermasaIah”

“Sekarang, semua itu semakin hil4ng dan kegembiran dan keceriaan dia dapat dilihat dengan jelas. Jumpalah dia kalau rasa apa yang saya cakap ni tak betul. Tengok sendiri Azri versi baharu” katanya lagi.

Jelas Azra lagi, sekiranya dia ‘jah4t’, dia sendiri boleh pergi dan tinggalkan Azri sekiranya dia mahu. Tetapi, dia menetapkan pendirian untuk terus kekal menyayangi pelakon berusia 54 tahun itu.

Baginya, membangunkan kerjaya dan menghalalkan hubungan mereka adalah tumpuan hidupnya pada masa sekarang bagi mengecapi kehidupan yang bahagia.

“Tapi, saya sayang dia. Saya tak sanggup luk4kan hati dia. Azri makin bersemangat sekarang. Dia ada impian hidup yang dia tak pernah capai sebelum ini”

“Lagi satu, saya nak betulkan kenyataan pihak sebelah sana. Saya bukan peminat Azri Iskandar. Saya tak tengok lakonan Azri”

“Sebaliknya, Azri adalah peminat tulisan-tulisan saya dan dia sendiri cakap tentang hal ini dulu,” katanya lagi.

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Sumber: OMM/bigo/achikdia.com