SeteIah Puteri Sarah Pertimbang Guna Khidmat Dua Pegvam Untuk Had4p Si K4ki Sond0I, SekaIi Ini Respon IraKazar, Sembang Macam Pandai

K0ntr0versi melibatkan pelakon terkenal, Puteri Sarah Megat Kamaruddin melibatkan rumah tangganya yang dikatakan diganggu pihak ketiga menjadi perbualan ramai sejak beberapa minggu kebelakangan ini.

Hal tersebut berlaku setelah pelakon berkenaan mendedahkan nama anak kepada aktor senior Kazar Saisi iaitu Ira Kazar yang dikatakan cuba menggnggu suaminya serta memberikan pelbagai ugvtan menerusi media soslal sejak 4 tahun lepas.

Guna khidmat 2 peguam. Perkara itu dipanaskan lagi dengan pendedahan yang dibuat oleh bekas rakan kepada Ira yang mendkwa perangai selebriti muda itu memang tidak pernah berubah dan kini Puteri Sarah pula menjadi mngsa ‘keliclkan’ dalam mengejar lelaki.

Disebabkan tidak tahan dengan segala gangguan sehingga mengakib4tkan rumah tangganya berada di hujung tanduk, Puteri Sarah dilihat bakal mengambil tindakan apabila memaklumkan menerusi Insta Story akan menggunakan khidmat dua orang peguam bagi berhadapan dengan perempuan tersebut.

“Sembang macam pandai”

“OK next! Kita pakai dua lawyer lah. Ke pakai 10 lawyer macam Siti Bainun. Small worm like this 2 pun cukuplah”

“Ss I dapat sembang macam pandai. You do not know the real world sweety. Jangan nanti kena isytihar bankrup tinggal bawa jambatan,” tulisnya.

Terdahulu, Puteri Sarah telah mendedahkan yang Ira Kaza telah menganggunya dengan membuat pelbagai akaun palsu di media sosial dan menlnggalkam mesej-mesej yang menyakltkan hati.

Dia juga mendkwa wanita itu seperti tidak tahu malu kerana meng4cau suami orang sedangkan sudah mempunyai kekasih hati.

Sekadar info, sekitar Februari lalu, Sarah mendedahkan bakal mengambil tindakan undang-undang terhadap seorang individu selepas lama memend4m rasa dan bersabar.

Sarah bagaimanapun enggan mendedahkan indentiti individu dan pvnca tindakan serius tersebut terpaksa diambil.

“Akhirnya, nak sangat s4man orang yang saya dah lama nak saman. Ya jumpa kau di mhkmah,” tulisnya.

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jgn Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih

Sumber: omm