Shuhada Kongsi, Kalau Bagi Hafidz Kahwin Dengan Athira, Beliau Akan Dapat Suami Yang Bahagia, Maknanya Tak Bahagia Selama Ini

Selepas diceraikan oleh pelakon, Hafidz Roshdi, Nurul Shuhada Mat Shukri dilihat telah bangkit dan memulakan kehidupannya dengan mencari rezeki untuk kelangsungan hidup.

Dia yang aktif menggunakan media sosial telah menjawab beberapa persoalan dan komen yang dibuat netizen di ruangan Instagramnya.

Nak tengok dia happy kena bagi kahwin lagi

Salah satu yang dikongsikan adalah kenyataan dari Hafidz yang ingin menjadikan ‘orang ketiga’ isteri. Cara tersebut dikatakan dapat membuatkannya gembira.

“Katanya apa akan saya dapat kalau dia kahwin dengan Athira is “saya akan dapat dia yang happy dan bahagia, Allah Allah. Untuk apa lagi setia, orang dah tak ingin hehehe” tulisnya.
Satu tak cukup!

Komen tersebut dibuat selepas ada yang ‘sedar’ tentang tagline perniagaan wanita itu yang berbunyi “satu tak cukup”.

Kebanyakkan mereka mengatakan tagline berkenaan seperti mempunyai banyak makna lebih-lebih lagi dengan kondisinya saat ini.

Terdahulu, Hafidz Roshdi dikatakan telah kantoi curang dengan seorang wanita dikenali sebagai Athira Yuhada. Wanita terbabit juga telah memuat naik satu kenyataan dengan memohon maaf dan mengakui kesilapannya yang menggangu rumah tangga pelakon itu.

Walau bagaimanapun, selepas seminggu isu terbabit berlegar-legar, pelakon drama Mr Donat Karamel itu telah melafazkan cerai terhadap Shuhada melalui panggilan telefon bersaksikan keluarga.

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Like Page Kami Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Kredit: Ig Shushukriii/achikdia.com