Shuk Buka Cerita Bila Netlzen Dkwa Isteri Shuk Pergi Mahkmah Syarlah Buat Tuntutan

Perkongsian sebuah hantaran oleh isteri kepada pelawak ShukSahar, Sera yang dipercayai berkunjung di sebuah mhkamah syarlah menarik perhatian netlzen.

Menerusi hantaran video dalam Instagramnya, kelihatan Sera atau nama lengkapnya Rossalennah Natassyiah Asshaferah menuruni anak tangga sebuah bangunan dipercayai mhkamah dengan memakai pakaian serba hitam sambil membawa sebuah fail.

Dalam video tersebut, Sera turut menyelitkan kata-kata yang dijadikan latar belakang pada video tersebut yang berbunyi: “Aku hanya kehilangan orang yang tldak mencintaiku, tapi dia kehilangan orang yang mencintainya.” Menjengah dalam ruangan komen, rata-rata pengikut usahawan itu memberikan kata-kata semangat dan positif dengan memintanya untuk terus kuat mengharungi dugaan hidup.

Malah, tldak kurang juga terdapat segelintir pengikut menyokong tindakan Sera yang akhirnya memilih mahkamah sebagai jalan penyelesaian. “Moga Allah SWT permudahkan segala urusan Sera,” kata seorang pengikutnya.

“Sepatutnya daripada dulu. Tapi kerana masih sayang demi anak-anak. Bila bagi peluang masih tidak berubah. Hati wanita, sekali terguris, dalam lukanya,” kata seorang lagi pengikutnya. “Awak wanita yang kuat Sera,” komen seorang netlzen.

Sementara itu, Shuk atau nama lengkapnya Shukri Mohamed Sahar sewaktu dihubungi Kosmo Online untuk bertanyakan tentang perkara tersebut menaflkan akwaan bahawa isterinya telah ke mhkamah. “Tildak adalah,” jawabnya ringkas.

Terdahulu, Shuk beberapa kali ditngkap berkelakuan cvrang dengan isterinya namun atas dasar sayang dan masa depan anak-anak, isterinya itu memaafkan segala khllaf yang pernah dilakukannya.

Malah, Sera menerusi InstaStorynya sekitar Oktober tahun lalu mengatakan dia tldak kisah andai masyarakat menganggap dirinya meroyan berkenaan krlsis rumah tangganya dan bersyukur diberi kekuatan dan bukti yang makin jelas daripada Allah SWT berdepan perkara tersebut.

Sera meluahkan kekcewaan tersebut menerusi mediaSosial apabila hidupnya masih dibelenggu masalah kecvrangan suaminya yang masih belum berpenghujung.

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Sumber: ko