Suami Fatin Afeefa Respond Kenapa Bagi Banyak Duit Nafkah SeteIah Fatin Afeefa Kongsi Jumlah, Memang Banyak

Sejak mendirikan rumah tangga buat kali kedua, nama pelakon Fatin Afeefa serta suami, Aliff Awang sering kali menjadi perhatian netizen.

Terbaharu, nama pasangan itu sekali lagi menjadi bualan ramai setelah Fatin memuat naik hantaran di Instagram memaparkan notifikasi transaksi bank daripada suaminya.

Hal yang membuatkan perkara tersebut meraih perhatian kerana jumlah angka yang tertera dalam status itu seakan-akan lima angka dan rujukan wang itu tertulis sebagai maintenance.

ig story fatin afeefa

Meninjau di Instagram suaminya, Aliff Awang atau mesra dikenali sebagai Opai, dia berkata perkahwinan adalah satu bisnes.

RESPOND OPAI

“Marriage is a business”

ig story opai

Sekadar info, nama Opai sebelum ini menjadi bualan kerana terdapat seorang individu di Twitter mendakwa dirinya merupakan seorang kaki tipu.

Individu Dakwa Suami Fatin Afeefa ‘Kaki Tipu’?

“Ni Bukan Duit Forex, Ni Buncit Makan Komisen Broker!” – Individu Dakwa Suami Fatin Afeefa ‘Kaki Tipu’?

Sejak akhir-akhir ini, nama Aliff Awang atau mesra dipanggil sampai Opai sering menjadi perhatian ramai kerana selalu membuat netizen berasa kurang senang dengan perbuatannya.

Kali ini, seorang individu di Twitter mendakwa bahawa Opai bukanlah seorang pedagang saham tapi hanyalah sekadar broker sahaja.

Menurut individu terbabit, Opai menjana pendapatan dengan memberi isyarat saham kepada pengikutnya untuk menyeleweng.

Dalam pada masa yang sama, suami kepada pelakon Fatin Afeefa itu turut didakwa telah menipu pengikutnya dan individu yang mendedahkan itu berharap agar kebenaran bakal terbukti serta dapat keadilan.

Biarpun mendakwa Opai sebagai seorang penipu, ada juga netizen yang mempertahankannya dengan berkata dia merupakan seorang broker berdaftar.

Sekadar info, Opai dikritik ramai kerana enggan mengucapkan terima kasih kepada pengikut yang memberi ketika live TikTok seandainya gift yang diberi tidak melebihi ribuan ringgit.

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Like Page Kami Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Sumber: Beautiful Nara/achikdia.com