Suami Jasmin Hamid Update Keadaan Terkini lsterinya, SyafakaIIah, Sangat Menyedihkan

Masih dirawat di Hospital Sungai Buloh, suami kepada aktres Jasmin Hamid iaitu Nazmir Abdul Rahim menegaskan isterinya mengalami ser4ngan jantung bukan disebabkan vi1us Covid-19.

Menurut Nazmir yang juga pengurus kepada Jasmin, doktor memaklumkan salah satu faktor ser4ngan jantung itu disebabkan kadar kolestrol dalam badan isterinya tinggi.

“Saya nak tegaskan yang Jasmin kena serangan jantung, tak ada kena mengena dengan Cvid-19”

Nazmir sahkan Jasmin hanya alami ser4ngan jantung bukan disebabkan Covid.

“Memang dia kini dirawat di Hospital Sungai Buloh, tapi bukan sebagai pesakit Covid-19… dia menerima rawatan untuk masalah jantung yang dihadapi. Ini kali pertama Jasmin kena ser4ngan jantung”

“Mungkin disebabkan beberapa faktor antaranya kadar kolestrol dalam badannya tinggi. Sekali lagi saya tegaskan, bukan sebab Cvid,” katanya kepada mStar.

Pada Rabu, Nazmir memuat naik status di Instagram memberitahu isterinya sedang menerima rawatan di Unit Rawatan Koronari (CCU) sebuah pusat perubatan akibat ser4ngan jantung.

Saya bersyukur sebab dapat tahu awal masalah jantung yang isteri alami.

NAZMIR ABDUL RAHIM

SUAMI JASMIN HAMID

Menerusi perkongsian itu, dimaklumkan bahawa tekann darh dan degupan jantung Jasmin juga dikatakan rendah dan pihak hospital memberi rawatan untuk mengepam darah ke bahagian jantung.

Dalam pada itu, Nazmir berkongsi detik cem4s ketika isterinya meng4du sakit dada dan kedua-dua lengan serta dagu menjadi keb4s sekitar pukul 3 pagi, Rabu.

Bagaimanapun, Nazmir tetap bersyukur kerana peny4kit itu dapat dikesan awal dan menerima rawatan yang sepatutnya.

Foto Jasmin bersama anak lelaki dan suaminya

“Isteri saya diser4ng sakit jantung sekitar pukul 3 pagi, Rabu. Masa itu, dia meng4du dada rasa sempit, kedua-dua lengan tangan rasa kebas dan dagu pun rasa kebas”

“Jadi, saya terus bawa ke klinik untuk jalani pemeriksaan dan doktor rujuk ke hospital untuk rawatan sakit jantung. Alhamdulillah keadaan dia dah nampak okay walaupun masih lemah”

“Saya bersyukur sebab dapat tahu awal masalah jantung yang isteri alami,” ujarnya.

Untuk rekod Jasmin dan Nazmir, 36, mendirikan rumah tangga November tahun lalu.

Apa Kata Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Sumber: Mstar