Suara Shuib Tetap Dipuji WaIaupun Nyanyi TersaIah Lirik, Memang Artis Serba BoIeh

Mula menceburi bidang sebagai anak seni tanah air dalam era lawak, nama Shuib semakin hari makin dikenali ramai. Ini kerana Shuib bukan sahaja pandai melawak, malah turut berbakat dalam bidang lakonan dan nyanyian.

Selain dari itu, Shuib juga terkenal dengan jenama perniagaan yang diusahakannya. Biarpun sejak akhir-akhir ini Shuib jarang dilihat muncul di kaca TV, namun peminatnya masih dapat mengikuti aktiviti hariannya menerusi sosial media.

Malah baru-baru ini Shuib berkongsikan satu rakaman yang memaparkan dirinya dalam salah sebuah program TV. Dalam rakaman itu Shuib menyanyi satu lagu lama. Keasyikkan kemerduan suaranya itu membuatkan ramai memujinya.

Namun dalam keasyikkan tersebut, Shuib memberitahu sebenarnya dia tersalah lirik masa menyanyikan lagu itu. Berikut adalah perkongsian rakaman biar nyanyi tersalah lirik, suara Shuib tetap dipuji ini yang dimuat naik menerusi akaun TikTok milik selebriti itu sendiri:

Boleh tahan suara nyanyian selebriti ini! Perkongsian rakaman biar nyanyi tersalah lirik, suara Shuib tetap dipuji ini telah meraih lebih 100 ribu tontonan. Berikut antara reaksi warganet yang memuji nyanyian Shuib yang ditinggalkan di ruangan komen perkongsian ini:

“Walaupun orang tak suka lawak Rahim tapi bagi aku Rahim sahabat baik Shuib. Rahim, Jep, Shuib memang ngam bersama…”

“Shuib artis serba boleh terbaik”

“Berganding kita berdua, kini kita berdua”

“Nampak matang gile sekarang”

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Sumber: hcl