Sudahlah PukuI lsteri, Dakwa lsteri Gugurkan Kandungan PuIa, Polis Sahkan Shuhada Tidak Bersalah

Isteri kepada pelakon Hafidz Roshdi iaitu Nurul Shuhada mengesahkan dia tidak bersalah atas dakwaan suaminya sebelum ini yang mendakwa dia sengaja menggugurkan kandungan anak ketiganya, baru-baru ini.

Perkara tersebut dimaklumkan sendiri oleh Shuhada di laman Instagramnya dengan memberitahu segala tuduhan Hafidz terhadap dirinya adalah tidak benar memandangkan keputusan yang diberikan oleh pihak berkuasa selepas selesai melakukan siasatan.

Lambat beri kenyataan sebab beri laluan kepada siasatan

Menerusi perkongsian tersebut, Shuhada memaklumkan dia lewat memberi kenyataan kepada umum susulan isu keguguran tersebut kerana mahu memberi laluan kepada pihak polis untuk menjalankan siasatan.

Hasil keputusan siasatan tersebut menunjukkan Shuhada tidak bersalah dengan segala laporan yang dibuat oleh bekas suaminya sebelum ini.

Hafidz tak pernah tanya mengenai kandungan, nafkah anak-anak pun lambat bagi.

Bukan itu sahaja, ibu kepada dua orang cahaya mata itu meluahkan rasa kesal dengan sikap suaminya yang tidak pernah bertanya khabar mengenai kandungannya sebelum mengalami keguguran malah, sudah beberapa bulan tidak membayar nafkah anak-anak.

Shuhada keguguran disebabkan tekanan

Menceritakan pula mengenai dakwaan Hafidz yang tidak berpeluang untuk berjumpa dengan anak-anak, Shuhada memberitahu suaminya itu telah menghantar notis untuk jumpa dengan anak-anak ketika pejabat peguamnya sudah tutup kerana cuti raya.

Dalam pada itu, Shuhada menegaskan dia mengalami keguguran adalah disebabkan tekanan dan dia mempunyai bukti yang kukuh untuk perkara tersebut.

Shuhada terpaksa hadap drama bekas suami

Terdahulu, Hafidz dan Shuhada telah hadir ke mahkamah untuk sebutan pengesahan lafaz cerai terhadap isteri di Mahkamah Syariah Shah Alam namun, terpaksa ditangguhkan 20 Jun nanti.

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Like Page Kami Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Kredit: achikdia/Instagram Nurul Shuhada