Tak Sangka Azhar Sulaiman K0ngsi Video Leona Berp4rti Hingga Dihujani K0men Netizen, Bila Kasih Buat AlI GirIs P4rty

Sebut saja Azhar Sulaiman pasti ramai tahu anak kepada pelakon tersebut iaitu Kasih Iris Leona sering menjadi perhatian dan bualan ramai.

Baru-baru ini, perk0ngsian pelakon itu di aplikasi TikT0k menjadi perhatian apabila meluahkan rasa penat menjaga seorang lagi anak gadisnya, Kasih yang sedang berparti bersama serta rakan-rakannya di rumah.

Azhar turut menulis kapsyen berseloroh mengatakan dia penat untuk menjaga menjaga anaknya serta mengatakan ‘aktiviti’ tersebut adalah yang pertama dan terakhir.

“Bila Kasih buat All Girls Party @ home bila Mommy dia takde…..Penat koi kena monitor wehhh: The 1st. & The Last Ok Kasih!!!” tulisnya.

Pelakon Azhar Sulaiman, 51, sudah habis akal untuk menasihati anaknya Kasih Iris Leona yang kerap mencetus kontr0versi dan jadi bualan netizen.

“Hari-hari dia buat saya pan4s bont0t. Sudah (nasihat) tapi makin cakap makin menjadi,” katanya.”Macam mana mahunya nanti dia cakap balik, sekarang kamu tengah berlakon dengan saya?” demikian perk0ngsian Azhar.

Perk0ngsiannya itu mendapat pelbagai reaksi daripada netizen yang berpendapat adalah lebih baik jika anak-anak bergembira di rumah sambil dip4ntau ibu bapa berbanding di kelab malam. Bagaimanapun, ada netizen mend4kwa terlihat botol minuman beralk0hol dalam video berkenaan.

Dalam pada itu, ada netizen mengingatkan buat mereka yang ingin mengec4m bahawa setiap orang ada kehidupan yang berbeza dan cara keluarga mereka juga berbeza.

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Like Page Kami Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Sumber: omm/achikdia.com