Tervk Dik3cam, lni Jawapan Nabila Huda Bila Ditegvr Netizen Gara-Gara TampiI Imej S3ksi

Umum mengetahui, penampilan pelakon berbakat besar, Nabila Huda sememangnya sudah s3ksi dari dulu lagi dan tidak sesekali mahu bersikap hip0krit dengan diri sendiri.

Sejak kebelakangan ini penampilan aktres berusia 37 tahun itu menjadi perhatian warganet sehingga menerima tegvran dan kritlkan ramai kerana berpakaian s3ksi.

Tidak cepat melatah, pemilik nama Nur Nabila Huda Suhaimi memberitahu dia mengambil pendekatan untuk mengabaikan sahaja daripada membaca k0men negatlf yang dilemparkan oleh netizen terhadapnya.

Dia yang juga mesra disapa Abil berkata, orang luar tiada hak untuk menilai dirinya kerana mereka tidak tahu kisah sebenar kehidupannya.

“Sebagai manusia, adakalanya kita boleh fikir cerita mana yang tlpu, mana yang sahih. Pada saya, tak perlu baca apa-apa perkara yang boleh timbulkan fitn4h atau membvrukkan pasal seseorang.

“Macam saya pun tak suka baca yang merepek, hanya diri sendiri tahu tentang kehidupan saya yang orang lain tak tahu pun,” ujarnya.

Dalam pada itu, anak kepada penyanyi lagenda, Amy Search ini mengatakan netizen hanya nampak akan kebvrukan seseorang sahaja, bukan kebaikan yang pernah dibuat seseorang.

“Mereka tiada hak. Netizen tak tahu struggle saya di belakang. Mereka hanya nampak kebvrukan dan lupa akan kebaikan yang pernah dibuat,”luah Abil.

“Pada saya, semua orang layak untuk hidup gembira. Apa orang lain cakap tentang diri kita, just f**k them. Kalau asyik sibuk dengar cakap burvk pasal kita, nanti hidup tak happy buat saklt kepala je.

“Hidup ini sekejap je, so enjoy! Pesan saya sayangilah sesama kita, jangan memb3nci dan judge,” ujarnya lagi.

Jika anda mengikuti media s0sial Nabila Huda, pasti mengetahui pelakon berbakat besar itu kini sedang melancong di luar negara.

Jika sebelum ini Nabila atau lebih mesra disapa Abil berada di Indonesia, kini pelakon itu menghabiskan masa bercuti di Maldives pula.

Sementara itu, Abil meluahkan kesyukuran kerana nasibnya baik ketika di awal kemunculan dalam industri hiburan sebelum adanya media sosial.

“Semua benda nak dikrltik. Sampai satu tahap saya terfikir, nasib baik saya masuk industri sebelum adanya media s0sial. Saya masuk daripada surat khabar,” katanya.

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Like Page Kami Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Sumber: Gempak/achikdia.com