Tiba2 Sharnaaz KeIuarkan Caption Panas Di lnstagram Tvju Dekat Siapa Agaknya, Abang Tak Main Taeek, Adik Yang GiIa Bayang

Tidak hanya berdiam diri , Sharnaaz Ahmad yang juga bekas kekasih kepada Shila Azmah telas memuat naik satu posting di Instagram yang agak panas.

Walaubagaimanapun , posting tersebut tidak ditulis ditujukan kepada sesiapa namun netizen membuat andaian bahawa ia ditujukan kepada Shila Amzah selepas kenyataan dibuat oleh Shila pada hari semalam.

Lihat posting dari Shaarnaz:

“Maafkan hamba ye , posting di feed kurang sopan buat bot-bot hati kecil, janji sekali ni je..”

Komen netizen:

SebeIum ini:

Selepas empat bulan membawa status ibu tunggal, penyanyi Shila Amzah sering menerima usikan peminat yang mendoakan agar dia kembali menjalinkan hubungan istimewa dengan bekas kekasihnya Sharnaaz Ahmad.

Menerima gurauan dengan hati terbuka, Shila, 32, mengakui hubungannya dengan aktor itu masih baik namun keakraban tersebut hanya sebagai seorang kawan.

Tambahnya, mereka pernah melalui fasa bercinta dan menolak untuk kembali bercinta seperti dahulu.

“Saya dan Sharnaaz dah melalui jalan ini (percintaan) dan we are not happy in a relationship. Saya tidak nampak cara untuk meneruskan atau sambung kembali hubungan yang kita tahu jalan dia tak best.

“Secara peribadi saya tiada masalah dengan dia. Cuma saya rasa tak selesa nak bekerjasama, saya tak mahu netizen cakap benda yang tak perlu.

“Semoga netizen doakan yang baik-baik kebahagiaan kami masing-masing,” katanya ketika ditemui di lokasi penggambaran montaj drama Cinta Hilang Kata baru-baru ini.

Untuk rekod, Shila Amzah berpisah dengan Haris Idraki Elias pada Februari lalu selepas empat tahun mendirikan rumah tangga.

Hasil perkahwinan itu mereka dikurniakan seorang cahaya mata lelaki, Seth Uwais yang kini berusia setahun.

Berkongsi tentang kehidupannya sebagai ibu tunggal, Shila berkata, ia bukan satu fasa yang mudah untuk dilaluinya namun menganggap ia bukan pengakhiran buat dirinya.

Ketika ditanya soal jodoh dan keinginan untuk berumah tangga kembali, Shila berkata dia tidak menolak sebarang kemungkinan untuk berkahwin semula sekiranya sudah ditakdirkan.

Sesi temubual yang dikongsikan:

“Saya tak nafikan kehidupan sebagai seorang ibu tunggal ni bukan satu perkara yang mudah. Ramai ibu tunggal di luar sana berkongsi inspirasi untuk kekal kuat dan tabah dan saya yakin ini bukan titik pengakhiran. Saya rasa ini fasa yang terindah untuk hidup saya.

“Saya tak pernah tutup saya punya hati atau dah tak nak ada relationship. Saya rasa itu terlalu negatif.

“Seandainya ada jodoh yang baik untuk saya, boleh menerima baik saya dan anak saya hati saya terbuka untuk memulakan kehidupan yang baharu. Tapi of course bukan dalam masa terdekat ni,” ujarnya.

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Sumber: Ig Sharnaaz/achikdia.com