Tidak Tah4n Akhirnya Puteri Sarah H1na Dan B0dy Shaming Ira Kazar, Padu Betul Dia Bagi, Madu Hitam

Masih panas dengan kisah Syamsul Yusof berkahwin kali kedua dengan Ira Kazar baru-baru ini. Sebagai isteri pertama, sudah pasti Puteri Sarah ada hak untuk mengamvk!

Namun komen yang ditinggalkan baru-baru ini telah mencetuskan reaksi ramai. Dalam satu komen, ada netizen yang tulis, “pergilah jumpa madu tu, hilangkan stress”.

Namun dibalas Sarah dengan menulis, “Tak naklah madu hitam”.

Disebabkan jawapan balas Sarah itu, dia dianggap seolah-olah menghina rupa paras dan fizikal Ira Kazar. Netizen kata semarah mana pun, body shaming adalah langsung tidak patut.

Namun ada yang mempertahankan Sarah dan bersetuju dengan apa yang dikatakan.

“Dah ada isteri cantik, yang tak lawa juga dicari,” kata mereka.

“Apa pun cantik itu adalah subjektif”

“Dah hati Syamsul cinta apakan daya tak gitu?”

“Ira Kazar Memang Hmmpph! Maunya Sol Tak Terkulai Layu”- Netizen Throwback Video Gelek

Isteri kedua kepada pengarah sensasi, Syamsul Yusof iaitu Ira Kazar terus menjadi bualan hangat warganet sehingga namanya antara topik sohor kini (trending) di Twitter.

Di sebalik kecaman demi kecaman yang diterima anak kepada pelakon veteran, Kazar Saisi itu, Ira juga mendapat ‘simpati’ daripada pengguna media sosial sejak berita pernikahannya dengan Syamsul tular semalam

“Sedihnya jadi Ira kazar! Dahlah kali pertama berkahwin, tidak ada majlis rasmi, baju nikah pun tangkap muat”

“Nikah pun kat Siam je, keluarga mentua pun tak sokong. Berbanding dengan pernikahan Puteri Sarah dulu beza jauh langit dari bumi,” ciap seorang pengguna Twitter.

“Semoga berjaya Ira kazar. Jaga suami elok-elok. Percayalah, orang macam Ira kazar ini akan selalu rasa ‘insecure’ sebab takut suami dia kena ‘caras’ dengan betina sepesen macam dia,” ciap seorang lagi warganet.

“Kesian Ira Kazar ini, hidup dalam ‘insecure’. Takut dengan bayang-bayang. Selalunya kes macam perampas ini hati tak tenang,” kongsi seorang warganet.

Bukan hanya itu, terdapat juga pengguna Twitter yang kembali memanaskan keadaan apabila memuat naik video bergelek Ira yang pernah mencetuskan kontroversi sebelum ini.

“Ira kazar punya gelek memang hmmmpph! Mahu tidak Sol (Syamsul) tak terkulai layu,” ciap seorang pengikut.

Selain Ira, nama Syamsul turut menjadi topik trending di platfom sama sejak semalam. Difahamkan akaun Instagram dan TikTok Ira Kazar telah dinyahaktifkan

Bagaimanapun punca tindakan itu masih belum dapat dipastikan.

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Like Page Kami Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Sumber: lawakmalaysia/achikdia.com