Tidak Tertahan, Syuk Sahar Akhirnya Lvah H4ti, Tak Pernah Melent1ng Walau Dih1na Cvrang Tak Pad4n Dengan Mvka

Sejak tahun lalu, hangat diperkatakan kembali mengenai rumah tangga Shuk Sahar apabila isterinya, Rossa Sera sering berkongikan luahan hati serta mendedahkan wujudnya orang ketiga.

Malah, baru-baru ini tular video dikongsikan oleh netizen di aplikasi TikTok memaparkan pelawak itu berjalan bersama seorang wanita dipercayai kekasih gelapnya.

Baru-baru ini, perkongsian Shuk di Insta Story menjadi perhatian ramai apabila memuat naik status seakan menegur seseorang.

Tak Pernah Melenting Walau Dihiina ‘Cvrang Tak Padan Dgn Muka’, Syuk Sahar Akhirnya Luah Hati

Katanya lagi, orang ramai tidak tahu hal sebenar dan bagaimana dia melalui perkara itu.

“Saya sekali pun tak pernah melenting, aku terima guys. Orang kata Shuk curang, tak padan dengan muka, aku cuma nak korang fikir betul-betul life aku korang tak tahu story dia sepenuhnya, itu saja boleh cakap.

“Macam mana aku struggle, bila aku hilang semua macam mana aku try cari ruang.

Mungkin kadang-kadang, silap aku nampak besar pada korang, aku minta maaf. Kalau rasa apa yang korang tengok tak suka di mata korang aku minta maaf,” katanya.

Dalam pada itu, Shuk berkata dia memilih untuk tidak menceritakan kisah sebenarnya yang berlaku di media sosial dan biarlah hanya orang yang benar-benar kenal sahaja mengetahui

Malah, bersempena bulan Ramadan ini Shuk memohon maaf andai kontroversi dirinya itu menggangu fikiran orang lain.

“Untuk cerita sebenar sepenuhnya tentang diri ni, aku tak nak cerita di media sosial.

Biar orang betul-betul kenal je tahu, Aku minta maaf, kalau korang rasa tak best.

Malah di bulan puasa ini juga aku ambik kesempatan maafkan korang,” katanya.

Baru-baru ini, perkongsian video oleh isteri kepada pelawak terkenal, Shuk Sahar iaitu Rossa Serra di aplikasi TikTok menjadi perhatian ramai.

Menerusi video tersebut, Rossa mendedahkan mesej dan panggilan telefon tidak berjawab dipercayai daripada pelawak itu.

Diruangan komen, rata-rata netizen menasihati Seera agar tidak termakan dengan pujuk rayu lelaki tersebut dan meneruskan kehidupan baru.

Turut disertakan kapsyen dimana Serra seakan menggambarkan kehidupan yang baru dibina itu diganggu oleh seseorang yang menyedari kehilangannya.

Bagaimanapun, memetik mStar Online, Serra berkata perkongsian itu hanyalah pesanan buat para wanita di luar sana supaya terus kuat berdepan dugaan.

“Sebenarnya itu sekadar video nasihat untuk para isteri dan wanita di luar sana sahaja. Ia lebih kepada nasihat yang kita perlu teruskan hidup walau apa yang berlaku.

“Kita perlu buka buku baru untuk mulakan kehidupan baru bersama anak-anak. Saya berharap semua orang dapat mendoakan saya dengan anak-anak,” katanya.

Terdahulu, Serra mengakui ada ke Mahkamah Syariah Kuala Lumpur Jalan Duta, namun merahsiakan tujuannya ke sana.

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Sumber: Trending sangat