Wanita Ini Ded4h Sikap Sebenar Bekas Tunang Zarina Anjoulie Yang Baran, I Pernah Kena Lempang Dengan Dia

Pelakon, Zarina Anjoulie berkongsi sikap sebenar bekas tunangnya, setelah terdapat netizen di media sosial dilihat mendedahkan sikap Datuk Seri Khazrul Elzey yang dikatakan seorang yang panas baran.

Netizen Ini Pernah Dilempang Oleh Bekas Tunang Anju?

Menerusi Insta Stories, Zarina Anjoulie atau lebih mesra disapa sebagai Anju dilihat memuatnaik tangkap layar pendedahan netizen yang dihantar kepadanya, serta menceritakan bahawa dia pernah dipukul oleh bekas tunang Anju di hadapan khalayak ramai.

“I pernah kena lempang dengan dia. Dia memang suka guna money power dekat perempuan. Kita tak minta tapi dia suka paksa-paksa nak bagi kat kita”

Tapi bila apa kita buat tak meet his expectation and we couldn’t unsatisfied him. He suddenly will change 360.

Last time he hit me in front of people. Dia ambil phone i and campak ke lantai sampai pecah.”-Dedah Netizen

“Munafik Penunggang Agama Gila Glamour”

Menyifatkan bekas tunangnya itu sebagai seorang yang munafik, Anju turut membidas kenyataan yang mendakwa dia ‘pernah melakukan’ dengan individu terlibat.

“Pasal nak sebut kisah silam aku. Dan dan pakcik tua ni. Masa sebelum dengan aku Google tak wujud ke pakcik. Pastu cakap aku panjat kau. Pakcik kau lagi pendek dari aku camne nak panjat kau”

Time pakcik sodapp pakcik hilang kopiah tak ingat Allah. Tak tolak pun saya kan. Munafik penunggang agama gila glamour. Camne aku ada kunci rumah kau kalau bukan sebab kau nak sedap sekali. Tapi hujung-hujung pompuan jahat.”-Bidas Anju

Sekadar info, Zarina Anjoulie dan Datuk Seri Khazrul Elzey pernah mengikat tali pertunangan pada 22 Januari 2023. Namun, hantaran berkenaan telah dipadam oleh mereka dua minggu kemudian.

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Like Page Kami Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Kredit: murai/achikdia.com