Aku Lemah, Suami Sangat Baik Tapi Tak Berduit Membuatkan Aku Tewas Dengan Kawan 0fis Sampai TerIanjur

Gambar hanyalah ilusi. Salam admin boleh tolong siar kn kisah saya. saya pinjam fb adik saya. mintak tlg admin siar kn untuk saya mintak pendapat warga krt. assalamualaikum sahabat krt saya seorang isteri berumur 24 tahun dan perkahwinan baru masuk 3 tahun kulit putih, krus dan boleh dikatakan manis dipandang org, belum mempunyai cahaya mata. Saya ingin meminta pendapat sahabat krt mcm mana untuk bagi tahu suami tentang ape yang saya buat.

Kisahnya saya berkawan dengan seorang lelaki ni iaitu teman sepejabat saya orangnya tegap, berotot dan boleh dikatakan hensem jgk.

Pada awalnya niat saya hanya berkawan tapi lama kelamaan ia menjadi serius sampaikan kami terlanjur beberapa kali tanpa pengetahuan suami. dan untuk beberapa bulan ni makin kerap kami terlanjur walau pun di pejabat.

Dia seorang yang berjawatan jugak dan selalunya saya sering pulang lewat alasannya adalah bnyak kerja di pejabat tapi suami tak tahu ape yang saya buat dibelakang dia.

Saya rasa bersalah sangat pada suami dia seorang yang baik, rajin bekerja, solat 5 waktu.

Boleh kata semua kerja rumah suami yang urus kn disebabkan saya selalu pulang lewat dan selalunya saya akan terus masuk ke bilik dan tidur.

Baru baru ni kami terlanjur lagi tapi dengan seorang lagi kawannya mean kami bertiga.

Saya tak nak cakap, saya cuba berubah tapi setiap kali saya tewas disebabkan pujuk rayu si dia dan kawannya.

Saya pernah marah suami sebab selalu dia akan bertanya kenapa kerap kali saya balik lewat dan macam2 alasan yang saya bagi.

Saya kesian tengok dia (suami) kadang2 waktu kami tidur pun saya menangis kenangkan kesilapan saya tapi saya tak boleh nak lawan nafsu saya dan pujuk rayu mereka.

Jadi tolonglah warga krt ape yang saya boleh buat untuk elak kn bende ni. saya kesian kn suami saya tapi dalam masa yang sama saya tak dapat elak kn bende ni. tlg jangan kecam saya.

Saya betol2 keliru. mohon pendapat krt ape yang perlu saya buat. terima kasih admin kerana siar kn kisah saya.

Ini antara komen pedas netizen

Neena. Awak, kalau awak baca comment saya, cuba dapatkan nasihat ustazah yang awak percaya atau rujuk terus ke pejabat agama.

Saya kesiankan suami awak. Kalau saya jadi awak, mungkin saya berterus terang dan minta untuk dilepaskan. Rasa macam tak layak bersuamikan lelaki yang baik.

Tak adil bagi dia dapat isteri yang tak dapat menjaga nafsu dan curaang. Semoga dia mendapat jodoh yang lebih baik dan setaraf dengan dia nanti. (Tapi ni cume personal opinion saya ya)

Jangan lupa bertaubat nasuha ya. Kalau lelaki office itu dugaan untuk awak. Elakkan dari berjumpa dengan si dia atau berhenti kerja.

Semoga awak dan suami sentiasa dalam rahmat Allah.

Comel. Terlanjur ni perkara tak sengaja, ni kalau dah berulang kali siap main bertiga bukan terlanjur dah namanya, tu melacur. xde rasa malu ye. yg jantan dengan kawan dia mmg la sedap pujuk rayu, barang free.

ko yang perempuan ni, yg dah jadi bini orang ni maruah letak mana. kat ofis pun jadi. kalau betul2 kesian kat suami, nak berubah, benda pertama kau kena buat berhenti keje dan tukar semua contact number. kalau yang tu pun xboleh buat, xpayah sembang pasal nak berubah.

Rose. Office mate awak nak kat awak bukan sebab awak cantik tau, tp sebab awak murah sgt. Kesian suami awak dpt bini macam ni.

Suruh lah suami awak tu berkenalan dgn sy. Walaupun sy ni single mom, sy bukan perempuan murahan macam awak.

Zulaika. Hidup melayan nafsu syaitan sampai bila tu. xtakut dosa ke? brkali2 plk tu. boleh pulak tnye apa ptt kau buat. udah2 lh taubat.

sronok tu skjp je. xnk jgk taubat baik maati je. xterampun dosa kau kt suami. xmustahil jantan2 tu cite buruk psl kau dkt blkg. xmalu ke.

Liza. Sheram daku bce kesah ko nie. Ko bini org woii. Fhm kn diri udah berlaki. Ape konek lagi ko x sdp ke smpai dua batng ko sumbat dlm sekuki kamu.

Aku bce tdi tiber travel jauh Sgt nieko mcm xda maruahh lakk kn. Mcm dlm filem lucah kunun² hebat laa tuh smpai layan dua lelaki dlm stu mse perhh hbt nokk.

Helokk ko mampos lagi baek laa. Dpt suami baekk isteri mmc gambang. Geli aku dega kesah ko nie. Boodh tuh simpan sikit lahh.