Dr Erin Yang DuIu Aura Ke 19 Nafi Freehair Sebab Suami Lebih Muda, Suami2 Saya Memang Kebanyakannya Muda

Bek4s isteri pendakwah bebas, Da’i Farhan yang juga Aura ke 19, Dr Erin mencur1 perhatian netizen selepas dilihat tampil ‘free hair’ baru-baru ini.

Gambar menunjukkan Erin tidak lagi bertvdung mengejutkan ramai namun menurut tuan empunya badan, dia tidaklah membuka tvdung sepenuhnya.

Bukan itu saja, menerusi Instagram, Erin telah menafikan bahawa dia tidak lagi memakai tudung kerana baru berkahwin dengan lelaki yang lebih muda.

Ramai tanya kenapa free hair. For your info suami-suami saya memang kebanyakan muda, nak buat macam mana Allah hantar yang muda-muda.”

Jelasnya lagi, sejak dulu dia memang ‘free hair’ dan menurutnya, status suaminya yang lebih muda tidak seharusnya dikaitkan dengan penampilan terbarunya yang tidak lagi berhijab.

Jangan kata suami muda so saya kena jadi muda dan sebab dia muda nak jadi muda dan buka tudung. Tidak langsung sebab dia kenal saya, saya dah freehair dan dia tak tahu pun saya siapa.”

Terdahulu, tindakan Erin tampil tanpa bertudung mendapat perhatian ramai warganet namun katanya dia tetap menunaikan solat dan tidak lupa tanggungjawab kepada Allah.

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Sumber: beautifulnara