Dulu Muka P3cah Rumah Macam Saya Boleh Jadi Hero

Pelakon dan pene.rbit terkenal Datuk Rosyam Nor berkata penonton Malaysia sudah ti.dak berminat dengan pelakon ber.wajah sepertinya.

Seiring dengan peredaran trend semasa, kini semakin banyak hero berwajah jambu dan ‘kurang jantan’ disebabkan pengaruh drama Korea

“Pada hari ini, waj.ah-wajah yang berbentuk Korea itu dimin.ati dan fesyen sekar.ang tak sama macam waktu saya dahulu. Zaman dahulu, muka ‘pec.ah rumah’ macam saya boleh jadi hero dan seb.ab itulah nampak muka jan.tan.

“Zaman sekarang orang tak berm.inat dengan wa.jah macam saya kerana pemiki.ran mereka telah dij.ajah oleh peng.aruh Korea,” katanya.

Rosyam mengulas mengenai kenyataan pel.akon Faizal Hussein yang menga.kui industri seni tanah air kini kek.urangan pelakon lelaki yang memiliki sifat keja.ntanan.

Selepas 32 tahun menanti, pelakon Datuk Rosyam Nor melua.hkan rasa syukur apabila anak keduanya, Nur Anis mela.hirkan cucu lelaki pertama dalam keluarganya.

Berkongsikan berita gembira itu di Instagram sebentar tadi, Rosyam berkata sebelum ini beliau sudah memp.unyai tiga cucu perempuan dan akhirnya impian untuk men.imang cucu lelaki terma.kbul.

“32 tahun! Alham.dulillah, lama sangat tunggu. Terima kasih Allah kerana kur.niaan-Mu. Hasil perkahwinan aku, diku.rniakan lima anak perempuan. Hasil perkah.winan anak sulung, Arniesha Azureen, dikurniakan tiga cucu perempuan,” tulisnya.

Anak kedua Rosyam, Nur Anis, yang juga seorang seleb.riti media sos.ial mendirikan rumah tangga pada 2019 selamat melahirkan anak lelaki di sebuah hospital swas.ta di Selangor, semalam.

Sepanjang 32 tahun mendirikan rumah tangga, Rosyam dik.urniakan lima cahaya mata anak perempuan, Arniesha Azureen, Nur Anis, Nurlisa, Syadira dan Zarith Maryam.

sumber: rotikaya

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook Borak La Apa Pon

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih Kerana support kami! Thank You!

PERHATIAN:
Pihak admin tidak akan bertanggungjawab secara langsung atau tidak langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda. Pihak admin juga tidak mampu untuk memantau segala komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri. Sekian terima kasih.

Anda boleh baca juga kisah-kisah lain yang menarik dan menghiburkan di bawah iniyang dikongsikan seperti berikut: