Gambar Palsu Datang Beraya? Yusof Haslam Nafi Beraya Dengan Ira Kazar

Penerbit terkenal Datuk Yusof Haslam menafikan dakwaan yang tular mengatakan isteri kedua anaknya, Syamsul Yusof iaitu Ira Kazar beraya di rumah, baru-baru ini.

Memetik Kosmo, Yusof berkata beliau tidak terkejut dengan spekulasi berkenaan serta mengatakan mereka sekeluarga bersama besan iaitu ibu dan bapa Puteri Sarah Liyana bercuti di Pulang Pinang sejak raya kedua.

“Sebenarnya saya tak terkejut pun berita palsu begini ‘dinaikkan’ segelintir pihak yang saya sendiri pun tidak tahu faedah apa mereka dapat dengan menipu”

“Pada 2 Syawal kami sudah ‘terbang’ ke Pulau Pinang selama dia hari bersama, anak menantu termasuk Sarah, ibu bapanya serta cucu-cucu,” katanya.

Dalam pada itu, Yusof berkata mereka beraya bersama menantunya pada 1 Syawal dan pelik bagaimana khabar angin itu timbul.

“Sebelum itu menantu kami beraya dengan kami pada pagi 1 Syawal, sebelum menyambut Aidilfitri ini dengan keluarganya di Shah Alam, pada sebelah petang”

“Cuma pelik macam mana boleh timbul cerita wanita itu datang beraya kerana sepanjang ketiadaan kami ada abang sulung saya tolong tengokkan rumah”

“Kalau ada yang singgah pun cuma sekumpulan kanak-kanak yang mungkin tinggal di sekitar, jadi memang tak betul dia ke rumah kami,” katanya.

Sementara itu, Yusof berkata dia dan isteri enggan lagi berharap untuk Syamsul pulang ke rumah meraikan Syawal bersama mereka, namun pintu rumah sentiasa terbuka untuk anaknya itu.

“Sebelum ini ibunya ada tertunggu-tunggu Syamsul balik, iyalah hati emak mana yang tak teringat walau anak-anak sudah dewasa dan punya keluarga sendiri”

“Sekarang isteri saya itu dah tak mahu berharap lagi, dan minta saya pun jangan tertunggu-tunggu. Mungkin kerana tak ingin rasa kecewa. Apa pun macam yang selalu saya cakap, pintu rumah sentiasa terbuka untuknya,” katanya.

Sumber: kosmo/achikdia.com