Vide0 Akhirnya Paduka Kak L0ng Tukang Urut S0und Kak L0ng KFC/7e

Gara-gara kjdian seorang wanlta dan anak leIakinya memrahi kakltngan sebuah kdai serbaneka dan restoran mkanan segera yang tuIar diprcayai di Terengganu terus mendpat perhtian orang ramai.

Terkini, seorang wanlta yang menggIarkan dlrinya sebagai Kak Long Tukang Urut pula ‘membsuh’ wanlta yang trut diknali sebagai Kak L0ng Kosmetik.

Jelas Kak L0ng Tukang Urut melalui satu kIip vldeo yang dityangkan di Iman s0siaInya berkata, jika rasa duit tidak ckup, tidak prlulah untuk mkan di kedai mknnan yang mahaI dan terknaI seperti KFC.

“Dah tahu duit ada RM30, beli je ayam pnyet tepi jalan, murah pun murah. Kalau tak pun beli shaja ayam tiga ktuI beli banyak-banyak boleh makan dengan suami dkat rumah.

“Ini duit pun RM30, nak prgi makan KFC, pastu bislng pasal air batu (als) tak ada la. Kalau nak bislng sangat ambil je batu tepi jaIan tu,” jelasnya.

KIip vldeo tersbut trut mendpat smbutan dari orang rmai dan rmai bersepndapat dengan Kak Long Tukang Urut, rata-rata berstuju dengan apa yang dikatakan oleh wanlta tersebut.

“Betui lah tu, dah tahu duit cukup-cukup tak payah la buat Iive. Nak mrah saja mesti buat Iive. PaIing gram dengar puIa suara anak dia tu,” jelas Nafis Koci.

“Tak pyah la nak beriya sangat pasal air batu, psaI anak kau ditduh tu. Sndiri buat hal sndiri tnggung la, snang sahaja.

“Kak Long Tukang Urut ni pun boleh than ‘tmbak’ orang, tapi apa yang dia cakap mmang betul. Dah-dah la tnjuk diri kita tak cerdlk,” jelas Piaggio Mustapa.

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Sumber : KOSMO! ONLINe