Wanita lni Mengakv LeIaki MeIayu Semuanya PENlPU, LeIaki Nigeria Lebih Penyayang Baginya

Tiada niat untuk merahsiakan perkahwinan keduanya, pelakon dan pelawak Vicha meng4kui sudah berk4hwin sejak tiga tahun lalu dengan jejaka Nigeria dikenali sebagai Johnson.

Kata Vicha, dia merahsiakan perkahwinannya itu kerana trauma dengan kegagaIan rumah tangganya yang terd4hulu. Malah, dia berangg4pan haI rumah tangga bukan sesuatu yang menarik untuk dikongsikan.

Ketika kami bernikah pada Ogos 2018 ada kawan-kawan yang hadir. Malah kalau ada terserempak dan bertanya pun saya akan mengaku dia suami saya. Tiada niat untuk sorokkan perkahwinan.

“Cuma bagi saya, kanapa perlu kongsi di media sosiaI? Ada ke orang yang nak ambil tahu? Jadi saya biarkan sahaja,” katanya.

Vicha berkata dia sudah mengenali suaminya itu selama tujuh tahun sebelum mereka mengambil keputusan untuk berkahwin.

Menurut Vicha suaminya seorang yang penyayang dan sentiasa memberikan sokongan. Kata Vicha dia pernah mengenali lelaki Melayu namun semuanya pen!pu dan tidak setia.

“Ketika mula jumpa dulu dia agak somb0ng dan tidak banyak cakap. Saya yang mula mendekati dia kerana ada ciri-ciri lelaki pilihan yang saya mahukan.

“Rasanya lebih lima lelaki Melayu yang cuba mendekati saya sebelum ini. Namun semuanya pen!pu, ada yang kant0i sudah punya pasangan. Belajar dari pengalaman perkahwinan sebelum ini, jika lelaki men!pu saya akan tinggalkan terus.

“Dengan Johnson, saya rasa berbeza. Dia berikan saya perhatian dan kasih sayang seorang lelaki yang tidak pernah saya dapat selama ini,” katanya.

Dalam perkahwinan terdahulu, Vicha mempunyai tiga orang anak perempuan iaitu Aurel Angelina Khezya, Listy Arum Tresnasih dan Michelle Averina Chalista yang kini berada di Indonesia.

Dah Baca, Jangan Lupa Like, Komen Dan Share Page Ya.